Programma Manager of the Year 2023

Het programma start om 15.00 uur en sluit af met een feest rond 23:00.  Benieuwd naar hoe de finale er afgelopen jaar uitzag? Bekijk de aftermovie van Manager of the Year 2022 hier. 

Programma

14.15 Ontvangst Gooiland Events Hilversum
15:00 Start programma - dagvoorzitter Sydney Brouwer

Ook dit jaar is Sydney Brouwer de host van Manager of the Year! Een ervaringsdeskundige binnen klantgerichtheid en klantbeleving, die organisaties prikkelt om een stap verder te zetten in klantgerichtheid.
15:15 Inspiratiesessies:

  • de Bijenkorf en KPN 
  • UWV en Paula’s Choice
  • Odido en DHL eCommerce
  • Cygnific en Dela

18:15 Diner
19:30 Keynote Jarno Duursma

How to stay human in the era of artificial intelligence - Kunstmatige intelligentie is prominent in het nieuws. En niet zonder reden. Systemen zijn nu in staat om teksten, afbeeldingen, video’s en computercode te genereren. Een heel nieuw landschap is ontstaan. Wat is er mogelijk? Wat niet? Welke taken doen wij nu nog die overgenomen gaan worden door slimme softwaresystemen? Wat zijn de kansen, nadelen, beperkingen van kunstmatige intelligentie? Hoe blijven we menselijk in een tijdperk waarbij kunstmatig intelligente software steeds belangrijker wordt?
21:10 Uitreiking winnaar Manager of the Year 2023
21:15 Start feest!

Sydney Brouwer

Net als in 2022 is Sydney Brouwer ook dit jaar de host van Manager of the Year! Sydney is een veelgevraagd spreker en auteur op het gebied van klantgerichtheid en klantbeleving. Hij inspireert organisaties om fans te maken van klanten en medewerkers, met zijn boeken, podcast en meer dan 80 inspiratiesessies per jaar. Sydney's expertise ligt in het onderzoeken van klantgerichte organisaties en het bouwen van een klantgerichte cultuur. Met zijn energieke presentaties en interactieve aanpak zorgt Sydney voor een inspirerende ervaring.

Jarno Duursma

Ontdek de toekomst van technologie met Jarno Duursma, onze keynote voor Manager of the Year 2023! Jarno is een technologie-expert, trendwatcher en auteur van verschillende boeken over digitale technologie, waaronder kunstmatige intelligentie en blockchain. Met zijn sprankelende presentatiestijl, vooruitziende blik en diepgaande kennis van technologische ontwikkelingen, inspireert Jarno Duursma het publiek om de mogelijkheden van 5G, deepfakes en andere opkomende technologieën te verkennen. Mis deze kans niet om je kennis te vergroten en geïnspireerd te raken! Zorg dat je erbij bent op 2 november en koop nu je kaartje.