ALV 2022
24 juni 2022

Vrijdag 24 juni vond onze ALV plaats. Hierbij hebben we teruggekeken op het afgelopen jaar, onze events en onze community. We hebben de financiën doorgenomen en de planning voor het komende jaar. Tof om samen stil te staan bij wat we bereikt hebben. 

Daarnaast hebben we de volgende besluiten genomen:

Per 24 juni treden de volgende drie bestuursleden af als bestuurslid binnen de Vereniging CCMA:

  • Cécile Engelsma
  • Carlijn Timmermans
  • Atze Broeckmans

We bedanken alle drie voor hun bijdrage aan de CCMA en hun enorme enthousiasme voor het vakgebied van klantcontact.

 

Er zijn twee nieuwe beoogde bestuursleden gevonden, die het bestuur weer compleet zullen maken tot een bestuur van 7 personen. Deze nieuwe bestuursleden zullen starten per 1 september. Hun toetreding tot het bestuur zal in een nieuwe ALV worden bevestigd.

 

De vrienden bijdrage die de vrienden jaarlijks betalen aan de CCMA ten behoeve van het organiseren van events, het onderhouden van de community en het ondersteunen van alle activiteiten blijft voor 2022 gelijk aan de bijdrage van 2021.

ALV 2022

Ben je CCMA lid en wil je graag meepraten over de toekomst en het beleid van de CCMA? Dan is dit je kans! Op 24 juni a.s. vindt de jaarlijkse CCMA algemene ledenvergadering plaats. Als CCMA community member ben je van harte welkom om mee te denken en stemmen. Alleen luisteren is natuurlijk ook prima!


De ALV vindt hybride plaats: op locatie en via ZOOM voor leden die het digitaal willen volgen. Wil je deelnemen? Meld je aan via onderstaand contactformulier. Zo kunnen we alvast een stoel voor je reserveren of je de ZOOM link sturen. Heb je bespreekpunten en/of stukken in te brengen, meld dit dan ook gelijk. Deze voegen wij dan toe aan de agenda. 

De Algemene ledenvergadering wordt gehouden bij de Kamer van Koophandel, St. Jacobsstraat 300 te Utrecht en start om 17.00 uur. Beoogde eindtijd is 18.00 uur maar kan uitlopen als er additionele bespreekpunten c.q. stukken worden ingebracht.

We zien je graag de 24e!