#TOTHEFUTURE

Op donderdag 9 juni 2022 is het weer zover en vindt het jaarlijkse CCMA Event plaats! Op deze dag wordt de Manager of the Year 2022 uitgeroepen. Welke innovatieve manager wordt dit jaar bekroond met het prestigieuze CCMA Award? Daar komen we op deze speciale dag achter.

Naast de uitreiking blikken we met #TOTHEFUTURE terug naar de tijd voor de coronapandemie: hoe werd een callcenter aangestuurd door een manager? Hoe werd er gekeken naar de toekomst? Welke stappen zijn er genomen voor het creëren van een optimale klantbeleving?

Hybride finale

In een wereld die op zijn kop staat als het gaat om flexibiliteit, thuiswerken en op afstand werken, is er dit jaar eveneens gekozen voor een hybride event. Ondanks eventuele maatregelen verwachten wij op deze manier een ultieme beleving en invulling te kunnen geven aan dit event.

Nomineren
In januari en februari is het mogelijk om je stem uit te brengen en een manager te nomineren*. Welke manager mag volgens jou bekroond worden tot Manager Of The Year 2022? Laat je stem horen.

* Lees voordat je jouw stem uitbrengt nog even de voorwaarden. Hierin staat vermeld aan welke eisen een genomineerde manager moet voldoen.

 

Road to the finals
In maart 2022 worden de acht halve finalisten aangekondigd, waarna de jurybezoeken en vlogs volgen. In mei volgt de halve finale, waarbij er door aanwezigen gestemd wordt en er op deze dag vier finalisten doorgaan naar de finale. Deze finalisten worden tijdens dit event gekoppeld aan buddy’s, welke fungeren als sparringpartner in aanloop naar de finale toe. Deze oud-finalisten kunnen hun kennis delen en helpen de halve finalisten richting de finale met de inhoudelijke kennissessie, welke onderdeel uitmaakt van het middagprogramma tijdens de finale.

En dan is daar de langverwachte finaledag op donderdag 9 juni 2022. Op deze dag vindt de finale plaats op verschillende locaties en kan de finale online gevolgd worden.

Nieuws 

De 8 halve finalisten zijn bekend! Zij zijn in de running voor de felbegeerde titel 'Manager of the Year 2022'! Benieuwd wie er door zijn naar de volgende ronde? Neem snel een kijkje.