CCMA on tour

We gaan op studiereis!

Na de toffe pitches tijdens de finale van de Manager of the Year verkiezing willen we meer weten over over het werk van de finalisten bij DAS, Florius, NS en de Nederlandse Loterij.

Daarom gaan we  donderdag 6 en vrijdag 7 oktober bij hen op bezoek tijdens onze jaarlijkse studiereis! 

Ook nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder. 

Op bezoek bij....

Vorig jaar gingen we op bezoek bij de GGD, Talpa, Rabobank en Zilveren Kruis Achmea. Twee ontzettend toffe en leerzame dagen, met veel ruimte om elkaar beter te leren kennen. Dit jaar verwelkomen Florius, NS, DAS en de Nederlanse Loterij ons.

Donderdag 6 oktober gaan we op bezoek bij de eerste 2 finalisten. Zij presenteren hun klantcontactcenter en de vernieuwingen die zij de afgelopen jaren hebben doorgevoerd. Tussendoor lunchen we met elkaar op locatie en we sluiten af met een diner. We sluiten de dag knallend af met een feestje in Amersfoort.

Na een goede nachtrust bezoeken we de dag erna vrijdag 7 oktober de andere 2 finalisten. Ook zij geven een kijkje in de keuken van hun contactcenter en strategie in klantcontact. Tussen de sessies door is er genoeg ruimte om met elkaar te netwerken.

Bij de studiereis zijn 2 lunches, een diner, borrel en overnachting op de 1e avond inbegrepen. De kosten bedragen 300 euro. 

Agenda studiereis

Donderdag 6 oktober

10.00      Start van de studiereis bij de Nederlandse Loterij in Rijswijk. Emy Piers geeft ons een mooi kijkje in hun klantenservice.
12:00       Lunch
13:00       Vertrek naar Amsterdam
14.00       Nicoline van Rhijn vertelt haar verhaal van de organisatie en klantenservice afdeling van DAS.
15.45       Vertrek naar Amersfoort om in het hotel in te checken. 
17:00       Borrel in het hotel
19.30       Diner bij een leuk restaurant in Amersfoort. De eerste dag sluiten we af met een gezellige borrel.

Vrijdag 7 oktober

08.30       Ontbijt en vertrek per trein naar Utrecht.

10.15       Aankomst op station Utrecht, waar ook het kantoor van de NS gevestigd is. Lieneke Bouma presenteert alle ins en outs van haar klantenservice. 

12.00        Met de trein terug gaan naar Amersfoort. 

14.00        Aankomst bij Florius, bij de winnares van Manager of the Year 2022. Deliane Schimmel laat ons zien waarom juist zij de winnares is dit jaar.

15.45        Afsluitende borrel

17.00        Einde van de studiereis

Op dit moment zit het aantal deelnemers voor de studiereis vol. Wil je op de hoogte gehouden worden van een plekje mocht iemand onverhoopt niet kunnen deelnemen? Stuur dan een e-mail naar secretariaat@ccma.nu.