Nationale Klantcontact Week 2024

15 tot en met 19 april

De Nationale Klantcontact Week vindt volgend jaar plaats van 15 april tot en met 19 april. Zet het alvast in je agenda, schrijf je hieronder in op onze website en laat iedereen zien dat ook jouw bedrijf in die week alle klantcontactmedewerkers extra in het zonnetje gaat zetten. Net als afgelopen jaren roepen wij iedere leidinggevende in onze branche op om er een geweldige week van te maken. Deze week wil je niet gemist hebben als leidinggevende in klantcontact! 

NKW is de week van de klantcontactmedewerker

In deze week kunnen klantcontactmedewerkers gratis meedoen met fun activiteiten en prijzen winnen. Bovenal stimuleren wij dat iedere leidinggevende in klantcontact er zelf ook een leuke week van maakt. Klantcontact is een vak, waarin duizenden collega’s iedere dag groeien. Onze klantcontactmedewerkers verdienen deze aandacht! Onze oproep is daarbij ook om collega’s van andere afdelingen te laten meedoen, meekijken en meeluisteren. Het werk van onze klantcontactmedewerkers staat deze week echt centraal in de gehele organisatie. 

Doe je mee? Laat dat zien, laat het ons weten en wij laten heel Nederland weten dat je meedoet! 

 

 

In maart maken wij het programma en de prijzen bekend! 

Jouw organisatie / jouw team kan na aanmelding meedoen aan verschillende challenges. Deelname aan het programma is vrijblijvend en een geheel eigen invulling van de week is ook prima. We ondersteunen de aangemelde organisaties om de Nationale Klantcontact Week tot een groot succes te maken. Net als vorig jaar delen we alle mooie creatieve initiatieven van organisaties op Instagram, LinkedIn en op onze website. De jury kijkt (online) mee en komt langs bij de winnaars om de klantcontactmedewerkers in het zonnetje te zetten. 


Klantcontact is een vak en daar zijn wij trots op! Op naar een geweldige week! Wil je intern al voorbereiding gaan treffen en heb je behoefte aan ideeën? Zie onderstaand overzicht. 

Inschrijven voor NKW 2024

Schrijf je hieronder met jouw bedrijf in. In het berichtveld kun je jouw bedrijfsnaam en adresgegevens toevoegen. Wij nemen vervolgens contact met je op om jouw te helpen deze week tot een daverend succes te maken. Gedurende de voorbereidingen voor NKW plaatsen we de logo's van de deelnemende bedrijven op onze website. Zodat iedereen kan zien welke bedrijven hun klantcontactmedewerkers in het zonnetje zetten.

Netherlands

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Onze privacyverklaring is van toepassing.

Deelnemende bedrijven NKW 2024