Tijdens de sitevisit XL 2024 bezoeken we:

Inschrijving CCMA sitevisit XL

Hieronder kun je je inschrijven voor de CCMA sitevisit XL. Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. In het berichtveld kun je je functie en je bedrijfsnaam doorgeven. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om je inschrijving definitief te maken. 
Het aantal beschikbare deelnameplekken voor de sitevisit is op dit moment vergeven. Schrijf je alsnog in, zodra er een plek beschikbaar komt nemen we z.s.m. contact met je op. 

Netherlands

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Gezien het kleinschalige karakter hebben klantcontactmanagers voorrang voor deze 2-daagse sitevisit. Als je je inschrijft als leverancier binnen klantcontact is deelname niet uitgesloten; je krijgt in dat geval een plek op onze reservelijst. Als er plekken over zijn nemen we contact met je op zodat je alsnog kunt deelnemen.

De sitevisit XL wordt mede mogelijk gemaakt door de vrienden van de CCMA