Programma Manager of the Year 2023

Het programma start om 15.00 uur en sluit af met een feest rond 23:00.  Benieuwd naar hoe de finale er afgelopen jaar uitzag? Bekijk de aftermovie van Manager of the Year 2022 hier. Wacht niet langer en koop je tickets, dan zien we je op donderdag 2 november!

Sydney Brouwer

Net als in 2022 is Sydney Brouwer ook dit jaar de host van Manager of the Year! Sydney is een veelgevraagd spreker en auteur op het gebied van klantgerichtheid en klantbeleving. Hij inspireert organisaties om fans te maken van klanten en medewerkers, met zijn boeken, podcast en meer dan 80 inspiratiesessies per jaar. Sydney's expertise ligt in het onderzoeken van klantgerichte organisaties en het bouwen van een klantgerichte cultuur. Met zijn energieke presentaties en interactieve aanpak zorgt Sydney voor een inspirerende ervaring.

Jarno Duursma

Ontdek de toekomst van technologie met Jarno Duursma, onze keynote voor Manager of the Year 2023! Jarno is een technologie-expert, trendwatcher en auteur van verschillende boeken over digitale technologie, waaronder kunstmatige intelligentie en blockchain. Met zijn sprankelende presentatiestijl, vooruitziende blik en diepgaande kennis van technologische ontwikkelingen, inspireert Jarno Duursma het publiek om de mogelijkheden van 5G, deepfakes en andere opkomende technologie├źn te verkennen. Mis deze kans niet om je kennis te vergroten en ge├»nspireerd te raken! Zorg dat je erbij bent op 2 november en koop nu je kaartje.

Kaartverkoop Manager of the Year 2023 gestart!

Koop snel je kaartje tegen de early bird prijs van 249 euro. We zien je graag op donderdag 2 november in Hilversum!