Nomineren Manager of the Year 2023 is gestart!

Ben jij trots op jouw manager? Ken jij een manager in de klantcontactbranche die nét het verschil maakt? Met het thema 'Let’s grow' zijn we op zoek naar de manager die de ultieme verbinding tussen mensen maakt. Het nomineren is gestart en wie weet wordt deze manager uitgeroepen tot manager van het jaar 2023! 

Je kunt vanaf nú jouw kandidaat nomineren!

Waar moet de Manager of the Year 2023 aan voldoen?

Uiteraard zijn er een aantal voorwaarden voor de kandidaten die meedoen aan Manager Of the Year 2023. Een genomineerde:

  • Maakt zelfstandig besluiten die vernieuwend zijn en een positief effect op klant én medewerker hebben
  • Is een ambassadeur voor de klantcontactbranche
  • Heeft aantoonbare passie en enthousiasme voor klantcontact 
  • Draagt zorg voor continue (technologische) ontwikkelingen
  • Werkt minimaal twee jaar op managementlevel 
  • Is eindverantwoordelijk voor operationeel klantcontact 


Naast deze eigenschappen zoeken we iemand die graag zijn/haar bijdrage wil leveren om de klantcontactbranche verder te ontwikkelen.

Manager of the Year 2023 Genomineerden traject 

6 maart – 28 april Deelnameformulier

Het nomineren is van start gegaan! We vragen elke genomineerde zijn of haar deelname definitief te maken door het invullen van het deelnameformulier. Via onze online assist wordt dit net een stukje makkelijker gemaakt.

28 april – 5 mei Selectie jury

Als alle deelnameformulieren ingevuld zijn worden ze beoordeeld door de MotY jury.

12 mei Bekendmaking finalisten

Aan het einde van de Nationale Klantcontact week maakt de jury de 8 finalisten bekend. Nu gaat het echt beginnen!  

15 juni Ronde tafel

Op deze dag vindt de ronde tafel met als topic 'digitale transformatie' plaats. 

19 juni – 7 juli Locatiebezoeken

In deze periode krijgen alle finalisten bezoek van een jury-duo. Zij staan te popelen om een kijkje te nemen op de verschillende werkvloeren. Door een interview met de genomineerde, leidinggevende en medewerkers krijgen de juryleden een goed beeld van de organisatie en werkzaamheden. Het jurybezoek duurt ongeveer 1,5 uur.

21 september Masterclass vloggen

Tijdens deze dag op het hoofdkantoor van Yource in Rotterdam, worden de verschillende presentatietechnieken doorgenomen en worden de finalisten klaargestoomd om hun eigen vlog op te nemen. Met als resultaat: een vlog opgenomen in een echte greenscreen studio.

5 oktober Teamleider event 

Tijdens het teamleider event bij Coniche in Amersfoort zijn de finalisten uitgenodigd om een rol te vervullen. Voor aanvang van het evenement worden alle genomineerden hierop gebriefd.

2 november Finale Manager of the Year 2023

Eindelijk is het zover: De award uitreiking voor Manager of the Year 2023 vindt plaats, waarin de winnaar bekend wordt gemaakt. Welke manager maakt de ultieme verbinding tussen mensen in de klantcontactbranche?

25 en 26 januari 2024 Studiereis

Twee dagen die vol in het teken staan van sitevisits. Een beter beeld krijgen van de organisatie waar de finalisten werkzaam zijn, netwerken en van elkaar leren. Dat is het doel van deze twee dagen. De deelnemers bestaan uit een combinatie van (oud)finalisten, CCMA-leden en vakgenoten uit de branche. Hierbij host elke finalist een sitevisit bij hem of haar op locatie. Via onze terugblik op de studiereis in 2022 krijg je alvast een indruk van deze 2 mooie dagen