25 jaar CCMA: Een mijlpaal om te vieren!

Het is tijd om te vieren! De CCMA bestaat in dit jaar maar liefst 25 jaar en dat moet natuurlijk groots gevierd worden. Al 25 jaar lang zetten wij ons in voor de klantcontact branche in Nederland. Het is dan ook een mijlpaal die we niet zomaar voorbij kunnen laten gaan. 

Dit bijzondere moment valt samen met het Open Varen, een event waarbij we stilstaan bij ons 25-jarig bestaan. Daarom nodigen wij iedereen uit om samen met ons dit jubileum te vieren tijdens het Open Varen. We blikken terug op ons verleden, maar kijken ook vooruit naar de toekomst van de klantcontact branche. En natuurlijk nemen we uitgebreid de tijd om te vieren en te genieten van deze mijlpaal. 

Dus, zet 22 juni in je agenda en vier samen met ons dit bijzondere moment tijdens het Open Varen. Het belooft een onvergetelijke dag te worden. Mis het niet!

Vier het 25-jarig jubileum van CCMA met ons tijdens Open Varen!

Er was eens....


In 1998 kwamen Hugo Kramer (Unisys),  Jan van der Weijden (Scoot) en Jules Odekerken (Interfoon) bij elkaar. Samen zijn zij de CCMA gestart. Benieuwd waarom de CCMA is opgericht? Hoe de klantenservicebranche eruit zag in 1998?  Lees het artikel met onze historie naar aanleiding van een interview met oprichter Jules Odekerken.