Nomineren

Welke manager heeft innovatieve stappen gezet om een optimale en werkende klantbeleving te kunnen creëren? Wie is het meest innovatief en wordt 9 juni 2022 bekroond met de prestigieuze CCMA award? 

Op vrijdag 11 maart worden de halve finalisten bekend gemaakt!

Nomineer jouw Manager of the Year 2022

Vul hieronder jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer in. Op die manier kunnen we contact met je opnemen als we vragen hebben over je nominatie.


In het berichtveld kun je de naam, bedrijf, functie en e-mailadres van jouw Manager of the Year 2022 invullen. En niet te vergeten, je uitleg waarom jouw kandidaat deze award moet winnen op 9 juni 2022! Mocht het nomineren niet lukken, dan kun je deze gegevens ook mailen naar [email protected]

Netherlands

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Onze privacyverklaring is van toepassing.

Profiel Manager of the Year

De CCMA is ook voor 2022 weer op zoek naar de Manager of the Year. Afgelopen jaar is Cynthia Mak met de titel naar huis gegaan, na een spannende finale via de livestream op 3 juni 2021.

Wat maakt een genomineerde een goede kandidaat voor deze titel en hoe weet jij of je hier kans op maakt? De CCMA zoekt naast ervaring ook juist naar nieuw talent binnen de contactcenterbranche. Een ideale kandidaat werkt binnen customer contact en heeft hier zelf, met zijn of haar team, een mooie of bijzondere verandering doorgemaakt. Dit kan bijvoorbeeld een technische ontwikkeling of een organisatieverandering zijn. Belangrijk bij deze verandering is het eindresultaat voor de klant. De afgelopen jaren heeft de ontwikkeling van medewerkers een steeds belangrijkere plaats gekregen in de contactcenterbranche. De ideale manager is een voorbeeld voor vernieuwing en ontwikkeling van talent binnen de organisatie.

Wil jij iemand nomineren? Dan is belangrijk dat de genomineerde aan een aantal eigenschappen voldoet. 

De genomineerde:

  • Maakt zelfstandige besluiten die vernieuwend zijn met een positief effect op klant en medewerker
  • Is een ambassadeur voor de contactcenterbranche
  • Heeft aantoonbare passie en enthousiasme voor klantcontact
  • Draagt zorg voor continue (technologische) ontwikkelingen
  • Werkt minimaal twee jaar op managementlevel
  • Is verantwoordelijk voor operationeel klantcontact


Naast deze eigenschappen zijn we ook op zoek naar iemand die graag zijn/haar bijdrage wilt leveren om de contactcenterbranche verder te helpen ontwikkelen. Past dit profiel bij de persoon die jij gaat nomineren? Twijfel dan niet langer en nomineer hem of haar en vul onderstaand formulier zo snel mogelijk in! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de organisatie.