De finalisten zijn bekend!


Dit zijn de finalisten voor Manager of the Year! Het was een spannende avond op donderdag 19 mei voor de acht genomineerden voor Manager of the Year 2022. Die avond maakte de vakjury de vier finalisten bekend:  

• Deliane Schimmel van Florius
• Nicoline van Rhijn van DAS
• Emy Piers van Nederlandse Loterij
• Lieneke Bouma van NS

Vlogs van de 4 finalisten

Nicoline van Rhijn 

DAS

Lieneke Bouma   

NS

Deliane Schimmel

Florius

Emy Piers 

Nederlandse Loterij

De jurybezoeken van de 4 finalisten

Nicoline van Rhijn 

DAS

Lieneke Bouma   

NS

Deliane Schimmel

Florius

Emy Piers 

Nederlandse Loterij

De 4 finalisten

Om de award Manager of the Year 2022 in de wacht te slepen zoekt CCMA een manager die zowel op visie, leiderschap en toekomstige trends en ontwikkelingen de beste is. En ambassadeur is voor het vak klantcontact. 
  

Hoe werden de 4 finalisten gekozen? 
De acht halvefinalisten hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten. En de zeskoppige jury ook niet! Zo werd elke halvefinalist op de werkvloer bezocht door twee juryleden. Door gesprekken te voeren met hun leidinggevende, werknemers en een rondleiding over de werkvloer, hebben de juryleden een goed beeld gekregen wie de halve finalist is als persoon, maar vooral ook als manager. Daarnaast kregen de halvefinalisten een workshop vloggen in de professionele vlogstudio op het hoofdkantoor van Yource om zichzelf goed te leren promoten via bijvoorbeeld LinkedIn. 

Voorafgaand aan de halve finale op 19 mei, werden de halvefinalisten ‘s middags klaargestoomd voor het debat van die avond. Dat gebeurde door middel van twee workshops, georganiseerd door Coniche en Telecats. ‘s Avonds gingen de halve finalisten met elkaar in debat, waarna de stemming vanuit het publiek volgde. Deze telde mee voor 50% van de einduitslag.  De overige 50% werd bepaald door de jury.

De grande finale 
Op donderdag 9 juni 2022 vindt de finale plaats in de Kas in Woerden. Wij wensen de 4 finalisten heel veel succes en bedanken de vier afgevallen halvefinalisten voor hun enthousiaste deelname!